من از آنها توپ 106 ضدتانک خریدم هم به پاکستان دادم، هم به اردن. ما باهم معامله میکردیم. اوزی که دست هر کسی بود در هر کشوری بود واضح است هر کسی که نگاه میکرد اوزی اوزی ساخت اسرائیل است دیگر.
حضرت علی(ع) در فرهنگ مردم ایران بسی برتر و والاتر از یک وجود زمـینی اسـت. فرهنگ مردم علی(ع) را هم در ملکوت مـیبیند و هـم در عین تـجربیات زمـینی.بـرای حضور علی(ع) از ملک تـا ملکوت شواهد و نمونههای بسیار در اعتقادات و در فرهنگ مردم ما وجود دارد و حتی گاهی وجود مجرد و ملکوتیاش بـا وجـود جسمانی و تاریخیاش حضور همزمان پیدا مـیکنند.
غالب گروه های غیر اسلامی و حتی مجاهدین خلق، این حرکت را در راستای نوعی سازش و انعطاف امام نسبت به غرب می دانستند! اظهار می کردند که ایشان می بایست به یکی از کشورهای سوسیالیستی و یا الجزایر و لیبی! که به تصور انان کشوری مسلمان، انقلابی و سوسیالیست و ضدانقلابی بود، سفر می کرد...
آقا رضا اقبال السلطنه،عکاس باشی ناصر الدین شاه و نخستین عکاس حرفه ای در ایران، فرزند جدید الاسلام معروف به پیشخدمت سلام و برادر میرزا علی نقی حکیم الممالک،پزشک مخصوص ناصر الدین شاه بود.
نقش علما در تاریخ تشیع در ایران قابل کتمان نبوده است. علما حتی در زمان مشروطیت نیز بیش از روشنفکران در راه آزادی ملت ایران از دست دیو استبداد کوشیدند و مبارزه کردند. البته راه آنان راهی بومی و در مسیر آرمان های تشیع بود. جالب اینکه حتی کسروی نیز از این امر دفاع می کند...
برای امیرکبیر این افتخار بس است که در زمان او هیچ یک از همسایگان نتوانستند در امور داخلی ایران دخالت کنند و یا به حقوق سیاسی آن تجاوز نمایند. در حالی که در دوران صدارت سپهسالار حرارت انگلیسی دوستی به حدی بالا گرفت...
در دوران قاجار روستاییان از سکونت در محل گذر جاده ی اصلی به خصوص معبر عبور قشون، خوداری میکردند. روستاییان واقع در سر راه قشون در فقر به سر می بردند چرا که بدون این که خودشان بخواهند محصولات آن ها به یغما برده می شد و اجازه ی هیچ گونه شکایتی نیز نداشتند . . .
چندی است که در رسانه ها فیلمی درباره کشف گنج قارون توسط مردی مصری منتشر شده است. این شهروند مصری اهل "المنوفیة" ادعا کرده است که گنج را پیدا کرده است و حاضر است تحت شرایطی آن را تحویل دولت دهد. این گنج که مدتی پیش کلیپ آن در ایران هم منتشر شده بود بزرگترین گنج محسوب می شود که هنوز هیچ خبر رسمی از دسترسی به آن منتشر نشده است.
در سالهالی پایان قرن نوزدهم و آغاز قرن بیستم که اروپا به سرعت در حال تحول بود، آنچه توجه فرمانروای تاجدار ایران را به خود جلب می کند زرق و برق اروپا و امکانات تفریحی آن است و مهم ترین دغدغه مظفرالدین شاه در سفر فرنگ، خوب خوابیدن است
در زمان های گذشته، نیازهای دفاعی و جنگی، حکم می کرد که ساختار های دفاعی را در منطقه ای که بیابانی و خشک است و کوه های چندانی هم ندارد، قرار دهند تا در صورت یورش مهاجمان، شهر دارای ساختار دفاعی مطمئن و غیر قابل نفوذ باشد.
در تاریخ معاصر ایران، دربار ناصرالدین شاه قاجار به دلیل داشتن خدم و حشم، نوکران و کنیزان متعدد مشهور است. با این تفاسیر فرزندانی در دربار پهلوی از نوکران و چاکران درباری متولد می شدند که به غلام بچه مشهور بودند و از همان دوران کودکی آماده نوکری شاه قاجار می شدند.
درعهد ناصرالدین شاه قاجار مسخره معروفی در دبار بود به نام کریم شیره ای؛ که هم برقرار کننده و ابداع کننده نمایشهای دربار بود و هم نایب نقارخانه دولتی و رئیس دسته های مطرب. لقب شیره ای پشتبند نام او، شیرینی نمایشها و مسخره گیهای او را بیاد می آورد.
کتیبه سر در خانه ها علاوه بر داشتن کارکردهای اجتماعی – فرهنگی، محسوب شدن شناسنامه تاریخی – هنری و نشان دادن هویت اجتماعی – اقتصادی ساکنان خانه از قدرت و نیروی مانایی نیز برخوردار است.